Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
agnieszka pawlak Vivi1 Pimkie Pablo33 (5715 niezalogowanych)
311 Postów
pie knis
(pieknis)
Stały Bywalec
Jak juz sobie tak milo,o zonach dyskutujecie
Zona dziwkimaryjana,wcale nie taka glupia.Wyslala dziada na zarobek,a sama stuka sie z czarnuchami!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
pieknis napisał:
Zona dziwkimaryjana,wcale nie taka glupia.Wyslala dziada na zarobek,a sama stuka sie z czarnuchami!

Oooo Panie no to teraz się zacznie Tylko uważaj na Mary-CZESTERA bo on to normalnie po rodzinie jedzie i dzieci nie oszczędza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
Dj Funky D napisał:
pieknis napisał:

Oooo Panie no to teraz się zacznie Tylko uważaj na Mary-CZESTERA bo on to normalnie po rodzinie jedzie i dzieci nie oszczędza

podsumowując ta nierówna dyskusje z wami oboma, powiem tylko tyle > czarna dupa, to wasze miejsce i tam bedzie wam cudownie

Darku drogi > pomyliłes fakty, bo to brzydki mi rowa liże i lubi wyssysac kisc winogrona
A tymczasem do budy psy!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
311 Postów
pie knis
(pieknis)
Stały Bywalec
Gwoli scislosci - buda juz zajeta!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
marianekk napisał:
Dj Funky D napisał:
pieknis napisał:

podsumowując ta nierówna dyskusje z wami oboma, powiem tylko tyle > czarna dupa, to wasze miejsce i tam bedzie wam cudownie

Darku drogi > pomyliłes fakty, bo to brzydki mi rowa liże i lubi wyssysac kisc winogrona
A tymczasem do budy psy!

Panie madralo a ile razy Ty plules jadem nie w pojedynkę?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
Dj Funky D napisał:
Panie madralo a ile razy Ty plules jadem nie w pojedynkę?[/quote]

hæ ???

Nie chce mi sie juz z toba gadac > pusc jakąs muze panu mariankowi, a moze kopsnie ci 5 dych na czoło
Marianek jak ma gest, to i 100 potrafi nakleic
zwłaszcza kiedy wie, ze ktos nie radzi sobie w zyciu i musi hałturzyc po wsiach

ha det bonde
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
marianekk napisał:
Dj Funky D napisał:
Panie madralo a ile razy Ty plules jadem nie w pojedynkę?

hæ ???

Nie chce mi sie juz z toba gadac > pusc jakąs muze panu mariankowi, a moze kopsnie ci 5 dych na czoło
Marianek jak ma gest, to i 100 potrafi nakleic
zwłaszcza kiedy wie, ze ktos nie radzi sobie w zyciu i musi hałturzyc po wsiach

ha det bonde[/quote]
No weź nie rezygnuj tak szybko Ja jeszcze z chęcią bym sobie z Toba po polemizował Dalece mi do haltury Bonde to siedzi za kołem w laczkach i białych skarpetkach Kapelusz kowbojski w trasę przyodziewasz ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok